Vi bytte "hus & hem" mot hav & båt

Blogg

Lewanna har haft det lugnt & skönt ett tag , besättningen har varit på höstlov som blev lite längre än beräknat från början.

Något som vi lärt oss under vår resa är just det att inget går att planera , jo visst kan man det men man får vara beredd på att ändra sina planer raskt & utan någon längre betänketid.

Stort mått av flexibilitet det underlättar kan jag lova:) När hälsan satte rejäla "käppar i hjulet" för oss, styrde vi om och stannade kvar här i Sverige, att flyga var helt enkelt inte möjligt på ett tag. 

Så mellan varven har vi ändå haft en skön och händelserik höst i bla. Dalarna, Gästrikland,Värmland & Ångermanland. Vi har rest runt och hälsat på vänner samtidigt som vi njutit av skogens friska underbara doft , upplevt den vackra höga kusten. 

Faktiskt har vi hunnit med att segla på Värnen också tillsammans med goda seglarvänner & åkt motorbåt på ett solstrålande Siljan. 

Det finns många fler vi skulle vilja hälsa på medans vi var här i Sverige men trots att vi tyckte vi hade så gott om tid räckte den inte till alls.

Så kära vänner, vi får hålla kontakten via datorn tills vidare om ni inte kommer ner till oss förståss :)) 

Nu har vi fått klartecken för flygresa så på lördag bär det av söderut igen. Temperaturen har nog sjunkit något på Malta sedan vi var där sist men vad som helst känns bättre än rusket här hemma just nu. 

Ta hand om varandra och ha det gott så länge// Ulrika 

16. nov, 2012
3

Senaste kommentarer

18.10 | 20:23

Åh så liten hun var da😄

25.07 | 22:40

Hej ! Vi är nöjd med båten, men alla båtar har "barnsjukdomar". ...

16.07 | 11:58

Hejsan . Vi håller på och tittar på en 40 cc som vikanske tänker kö...

22.06 | 18:35

Hello Daan & Ulrike We are missing you at Aktio, but our project on AquaSu...