Vi bytte "hus & hem" mot hav & båt

Blogg

Nu har en vecka passerat sedan vi kom tillbaka efter Sverige besök. Borta bra men hemma bäst sol och värme väger tungt:)  ungefär som vårt bagage gjorde...många kilo övervikt med goda och  nyttiga båt/köksgrejer fick vi med oss efter lite omstuvning på Arlanda.

Vi hann träffa Ulla och Ingemar innan de reste hem igen efter semestern de haft här nere medan vi varit i kylan. Det blev en mysig dag tillsammans .

Nu har vi morfar Göran och Ann här hos oss som får tina upp i värmen, vi har hyrt bil och sett oss omkring men vi förstår att vi inte hinner med att se allt vackert på den korta tid vi har på oss nu. Många mysiga små byar, massor av växter och underbar natur med hissnande utsikt. Svårt att återge i ord hur vackert det var inte ens bilder kan fånga det vi upplevt. En glad överraskning var att mandelträden redan börjat att blomma och om ca:2-3 veckor står de i full blomm, kan tänka mig att det är en upplevelse att vara där uppe i bergen då bland alla träd som växer vilt i sluttningarna.

Många glada skratt och god mat har vi unnat oss tillsammans, ibland har vi nyttjat köket i lägenheten de hyr eller så har vi nosat upp mysiga restauranger här i Mogàn. Tvättmaskinen har fått gå varm sedan de "flyttade" in...bäst att passa på. Här i marina Mogàn finns ingen tvättmöjlighet men fick tips om en liten båtbutik här i byn som bakom kulisserna har en maskin som mot ca:6€ /tvätt fixar jobbet .

Ska göra oss en tur till Las Palmas och norr ut för att bla. prova Kanarisk ost i morgon .

14. jan, 2012
2

Senaste kommentarer

18.10 | 20:23

Åh så liten hun var da😄

25.07 | 22:40

Hej ! Vi är nöjd med båten, men alla båtar har "barnsjukdomar". ...

16.07 | 11:58

Hejsan . Vi håller på och tittar på en 40 cc som vikanske tänker kö...

22.06 | 18:35

Hello Daan & Ulrike We are missing you at Aktio, but our project on AquaSu...