Vi bytte "hus & hem" mot hav & båt

Sommar 2014

Efter att vi varit i Sverige till och från under vintern, så innan midsommar rullade vi oss söder ut igen genom europa, den här gången landvägen och med husbil. Det finns ju så mycket att upptäcka och vackert att se, så det blev en härlig resa genom Danmark-Tyskland- Österrike- Italien ner till Lewanna som väntade på land i Preveza. Ett kärt återseende blev det också med våra fyrbenta vänner, 4 hundar och flera åsnor som i stort sett flyttade in till oss i vårt campingläger.

Sommaren gick åt till att jobba med henne (båten) , hon blev skrapad och slipad in på bara skinnet och alla genomföringar är nu utbytta ,totalt 15 hål i skrovet ....det är väl en BÅT?!  Det var många fler husbilscampare från Sverige ,Holland och Tyskland på marinan som också "sommarjobbade" på sina båtar. Så vi hade riktigt roligt tillsammans när arbetspassen var över eller innan de börjat, för om det var för varmt på dagen blev det i stället nattskift för att inte storkna. Ja , ni som var i Sverige då hade ju minst lika hett! 

Ja, nu är hon botten målad och klar så när som på en sista vända som vi fixar innan hon sjösätts i vår. Då har vi förhoppningsvis sytt klart våran nya förhöjda sprayhood också. Fler bilder finns under fotoalbum .

Hej hopp ha det gott !!

13. feb, 2015
0

Senaste kommentarer

18.10 | 20:23

Åh så liten hun var da😄

25.07 | 22:40

Hej ! Vi är nöjd med båten, men alla båtar har "barnsjukdomar". ...

16.07 | 11:58

Hejsan . Vi håller på och tittar på en 40 cc som vikanske tänker kö...

22.06 | 18:35

Hello Daan & Ulrike We are missing you at Aktio, but our project on AquaSu...